Díszlet, referencia
Belsőépítészet, referencia
Kapcsolat
Híreink

Jelenleg nincs aktuális hírünk!


GINOP PLUSZ

 

GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00541

 

Kedvezményezett neve: "SCABELLO" Ipari és Szolgáltató Betéti Társaság

A projekt címe: Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a „SCABELLO” Bt.-nél

A projekt azonosítószáma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00541

Feltételesen visszatérítendő támogatásiösszeg: 55 137 474 Ft

Támogatásintenzitása: 70 %

A projekt leírása:

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz kereténbelül a Pénzügyminisztérium „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása”c. felhívása alapján a Scabello Bt. pályázatot nyújtott be. A GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00541 azonosítószámú támogatási kérelem pozitív elbírálásban részesült. Az Európai Regionális Fejlesztési Alapból finanszírozott feltételesen visszatérítendő támogatás 55 137 474 Ft.

A projekt keretében eszközök beszerzése, infrastrukturális és ingatlan beruházás, hőszivattyús rendszer kialakítása, marketing tanácsadás igénybevétele, valamint szakmai ismeretekre irányuló képzés valósul meg.

A beruházás a vállalkozás díszletgyártási tevékenységünk technológiai korszerűsítéséhez járul hozzá. A díszletek alapjaként alumínium vagy acél fémszerkezet készül, majd ezt követően a fémváz falemezzel, perforált lemezzel vagy faborítással kerül lefedésre. A fémszerkezet elkészítéséhez egy lézervágó kerül beszerzésre. A fémszerkezet „felöltöztetéséhez”, egyedivé tételéhez szükséges a faipari gépek beszerzése.

A projekt megvalósításának fizikai befejezése: 2023.06.21.

 

KEDVENC LINKEK

facebook.com/scabellobt
A cég Facebook oldala

www.szegediszabadteri.hu
A Szegedi Szabadtéri Játékok  hivatalos weboldala.

dusha.hu
A város kultúrális életét bemutató fotógaléria

www.penline.hu
Szeged város építészetét bemutató fotógaléria